Anunturi gratuite,Anunturi Online Gratuite din RomaniaAdauga Contact Cautari Rechizite Pescuit

Gripa Porcina Simptome - Anunturi Gratuite | Megaanunturi.com

Acesta pagina este Informativa despre Gripa Porcina.O sa incercam sa va comunicam date despre gripa si cum puteti sa evitati acesta gripa.

Ce este gripa porcina?

  • Gripa porcina (H1N1) este o afectiune respiratorie acuta a porcilor, cu contagiozitate ridicata, cauzata de unul din numeroasele virusuri gripale de tip A. Morbiditatea tinde sa fie ridicata, iar mortalitatea scazuta (1-4%).
  • Virusul se transmite in randul porcilor prin aerosoli, prin contact direct sau indirect si de la purtatori asimptomatici. Epizootii in randul porcilor pot surveni pe tot parcursul anului, cu incidenta crescuta in perioada de toamna si iarna in zonele temperate.
  • Virusurile gripei porcine apartin de obicei subtipului H1N1, dar exista si alte subtipuri circulante la porci (de ex. H1N2, H3N1, H3N2). Porcii se pot infecta, de asemenea, cu virusurile gripei aviare si cu virusurile gripei sezoniere umane. Initial se credea ca virusul gripei porcine H3N2 a fost introdus in populatia porcina de catre om.

Care sunt simptomele gripei porcine?
Simptomele infectiei cu gripa porcina la oameni sunt similare cu simptomele gripei sezoniere. Principalele simptome sint:
- Febra (peste 38ºC)
- Oboseala
- Inapetenta
- Tuse, durere in gat.
- Unele persoane infectate cu gripa porcina au prezentat stari de voma si diaree.

Ce este pandemia de gripa? "Pandemia de gripa" este un termen folosit pentru a descrie o epidemie de gripa la nivel mondial. Inseamna ca virusul apare intr-un loc si se raspindeste foarte repede in toata lumea.

 

CELE MAI IMPORTANTE SFATURI CA SA NU CONTATATI VIRUSUL GRIPEI PORCINE.

Sfaturile urmatoare sint importante pentru noi toti si au mult sens, fiind recomandarile unui important medic din SUA.

Singurele cai de intrare in organism sint narile si gura.
Intr-o epidemie globala de natura asta, este aproape imposibil sa nu vii in contact cu H1N1 in ciuda tuturor precautilor. Contactul cu H1N1 nu este asa o problema de mare cit este proliferarea.

Cind esti inca sanatos, si nu ai nici o simptoma de infectie H1N1, ca sa previi inmultirea , agravarea si dezvoltarea infectiilor secundare, trebuie sa faci citiva pasi foarte simpli, care nu au fost insa prea discutati in comunicatiile oficiale, si pe care le poti practica foarte usor (in loc sa te gindesti cum sa faci stocuri de medicamente ca
N95 si Tamiflu)


1. Spala-te frecvent pe miini (asta a fost comunicat mult de catre oficiali)

2. Tine-ti miinile departe de fata...nu iti atinge fata tot timpul...
Rezista tentatiei sa-ti pui miinile pe fata( numai daca trebuie sa maninci sau sa te speli pe fata).

3. Fa gargara de doua ori pe zi cu apa sarata (
foloseste Listerine sau ser fiziologic, daca nu vrei apa sarata). H1N1 ia vreo 2-3 zile dupa infectarea initiala a gitului sau cavitatilor nazale sa prolifereze si sa arate simptomele caracteristice. Gargara simpla previne proliferarea. Intr-un fel, gargara cu apa cu sare are acelasi efect intr-o persoana sanatoasa cum are Tamiflu intr-o persoana infectata deja. Nu subaprecia aceasta metoda simpla si ieftina de prevenire pentru ca are foarte mare fect.

4. Similar cu numarul 3 de mai sus...curatati-va narile cel putin odata pe zi cu aoa sarata calduta csau cu hydrogen peroxide.
Nu toata lumea e buna la Jala Neti sau Sutra Neti ( ceva miscari de yoga cred... ca sa-ti cureti narile - (ca parca daca n-am stii Yoga am umbla cu ele murdare )), dar suflindu-ti nasul usurel odata pe zi si curatind narile cu vata imbibata cu apa sarata calduta este un proces efectiv in a micsora populatia virusului.

5. Foloseste mincarurile bogate in Vitamina C
(citrice) ca sa-ti intaresti imunitatea sistemului tau. Daca iti suplimentezi dieta cu Vitamina C, ia si Zinc ca sa maresti absorbtia.

6. Bea pe cit poti mai multe bauturi calde (limonada, ceai, cafea).
Bind lichide calde efectul este acelasi cu a face gargara, dar in directia reversa. Aceste lichide spala virusul proliferat din git in stomac unde nu poate supravietui, sau sa se mai inmulteasca sau sa-ti faca vreun rau. 

 

Antivirusul Gripei porcine: - vaccin gripa porcina.

Revolta generala a medicilor din Germania impotriva vaccinarii pentru H1N1. Se aude si in Romania?


vaccslowkill_dees2

Pe aceeasi tema, va rugam sa cititi si:

·   REPUTATI MEDICI GERMANI, REVOLTATI DE FOLOSIREA VACCINULUI IMPOTRIVA GRIPEI PORCINE, ACUZA GUVERNUL DE MINCIUNA SI DISCRIMINARE

ac8513e759cfa102ee6c3e39954a4ff6

Imuni la vaccinare

Der Spiegel: Immun gegen die Impfung

de Veronika Hackenbroch si Gerald Traufetter

19 Octombrie 2009

Medicii pediatrii se revolta, ginecologii avertizeaza: campania de vaccinare impotriva gripei porcine este discreditata. Sunt cumva nemtii cobai intr-un experiment gigantic pus la cale de companiile farmaceutice? In sectia oncologica aflata in Berlin de care raspunde dr. Wolf-Dieter Ludwig se afla mai ales pacienti suferind de leucemie si ale forme de cancer. Multi au trecut prin chimioterapie si sistemul lor imun e zdruncinat.

Acesti oameni fac parte din grupa celor cu risc ridicat (de infectare, n.tr), lor ar trebui sa li se administreze vaccinul mai intai” spune dr. Ludwig.

Domnul doctor pronunta aceste vorbe foarte lent si cumva ginditor. Discuta mereu despre gripa porcina cu pacientii sai.

ludwig_g“Pacientii sunt desigur foarte ingrijorati deoarece stiu ca pot sa contracteze infectia cu usurinta” relateaza medicul de 57 de ani. Incerc sa le explic ce utilitate si ce riscuri implica vaccinul, dar nu pot sa le recomand clar ca in acest moment sa se vaccineze”.

Dr. Ludwig nu este oricine in sistemul de sanatate german. Ca presedinte al comisiei pentru medicamente al asociatiei medicilor germani este o autoritate in ce priveste medicamentele. Si de data aceasta verdictul sau este necrutator:

Nu suntem multumiti de aceasta campanie de vaccinare. Ridica numeroase probleme iar utilitatea ei este neclara. Autoritatile au fost duse de nas de campania pro-vaccinare a concernelor farmaceutice (…) care de fapt nu vor decit sa cistige bani

 

 

 

 

SUBCATEGORII: gripa porcina   ‌   simptome gripa porcina   ‌   vaccin gripa porcina   ‌   gripa porcina in romania   ‌   gripa porcina iasi   ‌   tratament gripa porcina   ‌   gripa porcina tratament   ‌   cum se manifesta gripa porcina   ‌   antivirale gripa porcina


0 anunturi pentru gripa porcina simptome - anunturi gratuite Vizualizare 1 - 0.Gripa Porcina Simptome - Anunturi Gratuite | Megaanunturi.com


Gripa Porcina Simptome - Anunturi Gratuite | Megaanunturi.com


d
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


Anunturi Gratuite actualizate la minut gasiti doar pe megaanunturi.com , cu noi afacerea ta devine realitate.Anunturi Online Romania